Nagy dínó kaland 2.

A nagyméretű matricacsomag segítségével a dínók világát hozhatod el gyermeked szobájába.

A csomag összesen 81 db nagyméretű, különálló matricát tartalmaz amely dínókból, őskori élőlényekből, tojásokból, sziklákból, tavakból, növényekből, fehőkből és napból áll.

11 950Ft

Jó minőségű, hazai termék

Minden falmatricát magunk tervezünk és gyártunk  magyarországi bázisunkon. 

Nagy méretű matricák

A terméket 50×100 cm-es ívekben szállítjuk.

Minden falimatrica kiváló minőségű vinyl anyagból készül, tükröződésmentes, matt felülettel. A matricák nagyon vékonyak (0,08mm), így felhelyezés után gyönyörű, falfestmény szerű hatást érhetsz el. Vékonysága miatt a kíváncsi kisujjak számára sokkal nehezebb a matricák levétele.

Bármilyen falszínhez alkalmazható

Minden egyes matrica pontosan meg van vágva a forma körül, fehér szegély nélkül, ezáltal bármilyen színű falhoz használhatóak.

Csomagolás, szállítás

A matricákat vastag falú postahengerben, feltekerve szállítjuk, így biztosan nem sérülnek vagy gyűrődnek meg a kézbesítés során. Futár partnerünk 5 munkanapon belül kézbesíti rendelését. 

A házhozszállítás 9.000 Ft fölött ingyenes.

Fizethetsz kényelmesen és biztonságosan bankkártyával a CIB Bank rendszerén keresztül, vagy készpénzzel a futárnak a csomag átvételekor. Az utánvétes fizetés díja 300Ft.

Biztonságos fizetés

9.000Ft fölött ingyen

Gondos csomagolás

Percek alatt kész!

Falmatricáink öntapadósak, nagyon egyszerű a felhelyezésük. Csak húzd le az ívről és ragaszd fel! Az Útmutatóra kattintva képekkel és videóval is segítjük a felragasztást.

Használd bátran a fantáziád!

A falmatrica könnyű, gyors, kreatív megoldás arra, hogy vidám hangulatot varázsolj a gyerekszobába. Az íveken különálló matricákat találsz, amiket tetszőlegesen felragaszthatsz.

A falmatricákat elemenként, külön-külön lehet felhelyezni a falra, az elhelyezésének csak a képzelet szab határt.

A termékképek között mutatunk példát a matricák egy lehetséges elrendezéséről. A képen látható méret azt jelzi, hogy a példa alapján kirakott összeállítás mekkora lesz a falon.

Különféle felületekre

A falmatrica szinte bármilyen beltéri felületen használható:

 1. sima festett fal
 2. tapéta
 3. festett fűrészporos tapéta
 4. bútor
 5. ajtó
 6. tükör
 7. ablak
 8. csempe
 9. fa-
 10. műanyag-
 11. fém-
 12. üvegfelületek

A tapadás legfontosabb feltétele, hogy a felületnek simának, száraznak, zsír- és pormentesnek kell lennie. A matrica nem tapad lemosható (teflon vagy szilikon tartalmú) festékkel kezelt felülethez.

Falmatricáink jó minőségű, az egészségre ártalmatlan termékek, melyeket nagyon könnyű használni. Segítségükkel gyorsan és kreatívan meg tudod változtatni egy helyiség hangulatát.

A boldog mosoly garantált!