Rólunk

Rólunk

A Tapadócirkusznál vidám falimatricákat készítünk különösen gyermekek számára. Saját tervezésű falimatricáink a sima falakat figyelemfelkeltő,  szórakoztató hátterekké változtatják ötletes játékossággal. Büszkék vagyunk rá, hogy minden falmatricát magunk gyártunk  magyarországi bázisunkon, ami azt is jelenti, hogy örömmel vállalunk testreszabott megbízásokat a tökéletes végeredmény érdekében. Reméljük, hogy széles kínálatunk az Ön megelégedésére szolgál és megtalálja nálunk amit keres.

Tudj Meg Többet az Alapítókról

A debreceni Főnix Média nyomdát 2004-ben alapították. A vállalat növekedése folyamatos, de az ambíció, a kemény munka és a szórakozás, amelyek előmozdították az üzletet, ma is ugyanúgy a vállalati kultúra részét képezik, mint a kezdet kezdetén. Csapatként rendkívül szenvedélyesen foglalkozunk azzal, hogy kiváló termékeket szállítsunk és örömmel szolgáljuk ügyfeleinket – akár egyéni, akár vállalati szinten – folyamatosan kiemelkedő szolgáltatással.

További Információk Kiskereskedők Számára

A Tapadócirkusznál a saját üzemünkben készülő mintáinkat  közvetlenül a fogyasztóknak adjuk el, de emellett egyedi és exkluzív sorozatokat is gyártunk kiskereskedők számára.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli a falimatricáink értékesítése, vagy ha azt szeretné, hogy kizárólag az Ön számára készített falimatrica kiegészítse a már meglévő kínálatát.

Kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. Megpróbálunk 24 órán belül válaszolni.

Lépj Velünk Kapcsolatba