GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK   

A FALMATRICA BÁRMILYEN FELÜLETRE TAPAD?

Falmatricáinkat úgy terveztük, hogy bármilyen tiszta, száraz és sima felületre ragadjanak, például üveg, csempe, bútor, tükrök, ajtók – és természetesen a falak. Ha matricákat helyezel a falra, kérük vedd figyelembe, hogy a legjobban akkor tapadnak, ha a falat normál matt emulzióval festették le. Néhány fényes vagy „speciális hatású” festékhez (pl. fényvisszaverő festékek) kémiai tulajdonságaik miatt nehezebben tapad a falmatrica. Ha vásárlás előtt szeretnéd kipróbálni matricáinkat a falán, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt a kapcsolatfelvétel oldalon keresztül és kérjen mintát. Matricáinkat tapétára és bármilyen más papír alapú termékre felviheted, de ezekben az esetekben nem garantált, hogy a matrica tisztán eltávolítható.

MIBÖL KÉSZÜLNEK A FALMATRICÁK?

Minden falimatrica a legmagasabb minőségű vinil anyagból készül, tükröződésmentes, matt felülettel. A matricák szándékosan nagyon vékonyak, hogy a leghatékonyabb „falfestmény” hatást érjék el – így a matricák inkább a falra festett mintázatnak tűnnek, mint a matricának. A vékonyság miatt a kíváncsi kisujjak számára sokkal nehezebb a matricák levétele. A matt felület megakadályozza a fényt vagy tükröződést, amikor a nap a falra vetül, ami professzionálisabb, jobb minőségű felületet eredményez. Végül: minden matrica pontosan meg van vágva a forma körül, fehér szegély nélkül. Ezáltal bármilyen színű falhoz teljesen alkalmasak

A TERMÉK MAGYARORSZÁGON KÉSZÜL?

Igen! Hazai vállalkozás vagyunk és saját termékeinket a Magyarországon gyártjuk. Így nagy rugalmassággal teljesíteni tudjuk ügyfeleink személyre szabott kéréseit. Ez azt is jelenti, hogy ha bármit meg akar velünk beszélni, felhívhatja magyarországi üzemünket, és közvetlenül beszélhet csapatunk bármely tagjával, aki örömmel segít bármilyen kérdésben. Törődünk ügyfeleinkkel és komolyan vesszük a visszajelzéseket. 

MÓDOSÍTHATÓ EGY ADOTT MÉRET?

Minden termékünket házon belül gyártjuk, így mindig örömmel beszélünk az egyedi igényekről. Ha azt szeretné, hogy a matrica más méretű legyen, mint a weboldalunkon látható lehetőségek (vagy módosítani szeretné a színeket, esetleg személyre szabott elemet szeretne hozzáadni), akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

MENNYI IDEIG TART A KÉZBESÍTÉS?

Futár partnerünk 3 munkanapon belül kiszállítja rendelését. Kérjük, olvassa el a ‘Szállítás és fizetés’ oldalt a szokásos kézbesítési részletekről. Ha szüksége van valami gyorsabb kézbesítésre – kérjük, ossza meg velünk, és igyekszünk megoldást találni a kérésére.

MOSHATÓ A FALIMATRICA?

Falmatricáinkat baba törlőkendővel vagy enyhén nedves ruhával törölje le. Nem javasoljuk agresszív dörzsölést vagy tisztítószerek használatát, mivel ez befolyásolhatja a matrica színét.

ELTÁVOLÍTHATÓ A FALMATRICA?

Normál körülmények között a falimatrica tisztán eltávolítható a normál festett falakról, így semmilyen maradvány nem maradhat hátra. A terméket különböző falakon teszteltük a tiszta leszerelhetőség szempontjából, mert felismertük, hogy ez valóban fontos szempont a falimatrica kiválasztásakor. Van számos tényező, amelyek befolyásolhatják az eltávolíthatóságot (főleg a falfesték), ezért javasoljuk, hogy ha a tiszta eltávolíthatóság miatt aggódsz, akkor a felvitel előtt egy kis mintát tesztelj a felvitel területén. Ha úgy találod, hogy a matricákat nehéz eltávolítani, óvatosan melegítsd fel a matricát (például hajszárítóval), hogy meglágyítsd a ragasztót és megkönnyítsd az eltávolítást.

ÁT LEHET HELYEZNI MATRICÁT?

A tervezési folyamat során használhatja a mellékelt hordozófóliát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a matricák helyesen lesznek elhelyezve. A matricákat úgy tervezték, hogy jól mutassanak mindaddig, amíg el nem távolítják őket. Az eltávolítás során a matricák egyrészt megnyúlhatnak, másrészt az újbóli felhelyezéhez a megfelelő tapadás nem biztosított.

HASZNÁLHATOM A MATRICÁKAT HŐFORRÁSOK KÖZELÉBEN?

Nem javasoljuk, hogy a matricákat bármilyen hőforrás közelében helyezze el, pl. közvetlenül radiátor vagy tűzhely fölé. Ennek az az oka, hogy a hő befolyásolhatja a matricák tapadási tulajdonságait.

HASZNÁLHATOM-E FALIMATRICÁT EGY ÚJONNAN FESTETT HELYISÉGBEN?

Javasoljuk, hogy várjon legalább 2-3 hetet, mielőtt a falmatricákat frissen festett falra felvinnéd. Noha a festék néhány órán belül érintésre száraz lehet, addig a festéknek sokkal hosszabb időre van szüksége a teljes kiszáradáshoz.